Nieuwtjes

2e druk 

Op 6 augustus j.l. is de 2e druk verschenen.


Hoe blijft de Naastenwijzer up-to-date?
15 maart 2021

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op de Naastenwijzer, bijvoorbeeld op digitaal gebied, dan maken we daar een melding van op de site. Dat kan meteen een mooie aanleiding zijn om even stil te staan bij wat je hebt ingevuld en of je daar nog achter staat. Want in jouw leven kan er uiteraard ook veel veranderen.



De Naastenwijzer digitaal invullen
10 maart 2021


'Kan ik de Naastenwijzer ook digitaal invullen?', werd laatst gevraagd. Momenteel wordt onderzocht of de Naastenwijzer in de nabije toekomst ook digitaal en versleuteld ingevuld kan worden. Voorlopig houden we het nog even bij de papieren versie. Want die vinden we geweldig!




Postzegels en stickers: klaar voor verzending
15 maart 2021

We konden het niet laten en maakten ook nog verzegelstickertjes. Stel nou dat je helemaal tevreden bent met je ingevulde boekje, dan plak je 'm dicht met een verzegelsticker. Misschien wil je later nog iets veranderen. Geen probleem, plak je er daarna weer een nieuwe sticker op. We sturen ze mee als je een boekje bestelt. En let dan ook meteen op de mooie postzegels!



Naar de drukkerij
25 februari 2021

Na heel veel versies, herschrijven, vormgeven, nog eens bekijken en mailen is de Naastenwijzer eindelijk klaar! We waren er natuurlijk bij toen de eerste drukvellen van de pers rolden. Zoiets maak je niet iedere dag mee. De drukker bij De Raddraaier heeft de kleuren nog een beetje bijgesteld en drukken
maar. Welkom Naastenwijzer!